Club Brugge kent zijn tegenstander in Play-Offs: Linz opnieuw sterker dan Basel

13-08-2019 22:23 Laatste update: 22:40
28

Club Brugge heeft zich dinsdagavond geplaatst voor de Play-Offs van de Champions League. Daarin zijn de Oostenrijkers van LASK Linz de tegenstander. Die club won op eigen veld van Basel met 3-1. De heenwedstrijd eindigde op 2-1 in het voordeel van Linz.

De thuisploeg opende de score kort na de rust via Reinhold Ranftl. Basel kreeg tien minuten voor het eindsignaal opnieuw hoop dankzij de gelijkmaker van Kemal Ademi. Het mocht echter niet baten voor de Zwitsers, want Thomas Goiginger en Marko Raguz zetten de 3-1 eindstand op het scorebord.

Het Oostenrijkste Linz wordt dus de tegenstander van Club Brugge in de Play-Offs van de Champions League. Blauw-Zwart plaatste zich dinsdagavond na een 3-3 gelijkspel op het veld van Dinamo Kiev. De heenwedstrijd in de Play-Offs vindt volgende week dinsdag plaats in Oostenrijk.