Dat was vandaag volgens mij de sleutel om een goed resultaat neer te zetten

"Dat was vandaag volgens mij de sleutel om een goed resultaat neer te zetten"

Gepubliceerd: dinsdag 13 augustus 2019 om 22:08di 13-08-2019 om 22:08

Laatste update: dinsdag 13 augustus 2019 om 22:28di 13-08-2019 om 22:28

Club Brugge stoot door naar de Play-Offs van de Champions League. Hans Vanaken en zijn ploegmaats speelden dinsdagavond gelijk tegen op het veld van Dinamo Kiev en dat was genoeg na de 1-0 overwinning uit de heenwedstrijd.

"Het was een slopende wedstrijd, maar met een goed resultaat voor ons", vertelt Vanaken na de match aan Q2. "Het was heel warm en we beginnen niet goed aan de wedstrijd. Die goal in de eerste vijf minuten wil je sowieso vermijden. Maar we wisten dat we er goed voor zouden staan als we zelf konden scoren."

"Vijf minuten voor de rust maken we de gelijkmaker. Dat was een ideaal moment. Je zag bij hen het geloof een beetje wegzakken. Na de rust krijgen we opnieuw snel dat doelpunt tegen, maar we hebben telkens goed gereageerd door de wedstrijd meer te controleren en zelf op de juiste momenten te prikken. Dat was vandaag volgens mij de sleutel om een goed resultaat neer te zetten", besluit de middenvelder van Club Brugge.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Club Brugge heeft ervoor gestreden en stoot door naar de volgende ronde na een 3-4 overwinning over twee wedstrijden tegen Dynamo Kiev! #ClubBrugge #Deli #Mechele #Mata #DynamoKiev #DYNCLU #DINCLU

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur.be (@voetbalprimeur.be) op

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws