Vormer droomt al van groepsfase: We hebben het hier wel over Kiev

Vormer droomt al van groepsfase: "We hebben het hier wel over Kiev"

Gepubliceerd: dinsdag 13 augustus 2019 om 21:49di 13-08-2019 om 21:49

Laatste update: dinsdag 13 augustus 2019 om 22:28di 13-08-2019 om 22:28

Club Brugge heeft zich dinsdagavond geplaatste voor de Play-Offs van de Champions League dankzij een 3-3 gelijkspel op het veld van Dinamo Kiev. Het was een hele wedstrijd lang bibberen voor Blauw-Zwart.

Dat zag ook kapitein Ruud Vormer. "Ik denk dat we heel matig begon en dan kom je terecht op achterstand. Daarna probeer je elkaar op te peppen, want wij moesten dan ook gewoon scoren. Dat hebben we drie keer gedaan en er zat misschien zelfs nog meer in", vertelt de Nederlander na de match voor de camera van Q2.

"Het moeilijkste moment? Die 1-0 is natuurlijk een domper, want je wil altijd de eerste twintig minuten doorkomen zonder doelpunt te slikken. Dat gebeurt dan toch en dan moet je elkaar oprapen. Dat hebben we goed gedaan. Als we het slimmer uitspelen, hadden we nog meer kunnen scoren", vervolgt Vormer.

Club Brugge speelt in de volgende ronde tegen Linz of Basel. "We moeten eerst nog even afwachten om te zien tegen wie we spelen. Dan gaan we het weer proberen. We hebben de moeilijkste gehad. We hebben het hier wel over Kiev", besluit Vormer.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Club Brugge heeft ervoor gestreden en stoot door naar de volgende ronde na een 3-4 overwinning over twee wedstrijden tegen Dynamo Kiev! #ClubBrugge #Deli #Mechele #Mata #DynamoKiev #DYNCLU #DINCLU

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur.be (@voetbalprimeur.be) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws