Goots schijnt zijn licht op Europa League: 65 procent kans voor Antwerp

Goots schijnt zijn licht op Europa League: "65 procent kans voor Antwerp"

Gepubliceerd: dinsdag 13 augustus 2019 om 19:30di 13-08-2019 om 19:30

Antwerp moet donderdag een 1-0 zien te verdedigen in en tegen Pilzen. Patrick Goots is er gerust in en geeft Antwerp zelfs 65 procent kans.

"Ik denk dat ze 65 procent kans hebben om zich voor de laatste voorronde van de Europa League te plaatsen. Viktoria Plzen kan voetballen, uiteraard, maar in de heenmatch heeft het Antwerp op geen enkel moment echt onder druk kunnen zetten. Bolat heeft amper een bal moeten pakken", geeft hij aan bij Het Nieuwsblad.

"Het enige jammere was dat Antwerp zelf de 2-0 en 3-0 niet kon maken. Rodrigues en Refaelov lieten toch goeie kansen onbenut. Ze moeten nog meer op doel durven te trappen van rond de zestien. Wel is het straf dat ze hun voet al naast een ploeg als Plzen, die de laatste vijf jaar drie keer Tsjechisch kampioen is geworden, kunnen zetten."

Goots ziet Antwerp dus als de favoriet. "Hoewel in het voetbal veel kan gebeuren - voor hetzelfde geld staat Antwerp na vijf minuten met tien man - zie ik het dus wel goedkomen. Ik zie Antwerp ginder scoren en ik zie Plzen er geen drie maken.”

Poll

Gaat Antwerp door tegen Pilzen?

(437 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws