'PSG voert druk op en eist kwart miljard van FC Barcelona en Real Madrid'

'PSG voert druk op en eist kwart miljard van FC Barcelona en Real Madrid'

Gepubliceerd: dinsdag 13 augustus 2019 om 18:51di 13-08-2019 om 18:51

Paris Saint-Germain staat open voor een vertrek van Neymar, maar laat de Braziliaanse ster niet voor een appel en een ei gaan. De kampioen van Frankrijk wil minimaal 250 miljoen euro incasseren. Dat meldt Marca.

Het wemelt de laatste dagen weer van de geruchten rond Neymar, die in de concrete belangstelling van FC Barcelona en Real Madrid staat. Dat de 27-jarige aanvaller een vertrekwens heeft is duidelijk, maar PSG gaat volgens Marca niet snel akkoord. De Franse grootmacht eist een kwart miljard. Twee jaar geleden betaalde PSG nog 222 miljoen - een wereldrecord - voor Neymar.

De kans is nihil dat Barcelona en Real Madrid het gevraagde transferbedrag op tafel leggen. Daarom kijken de twee topclubs naar andere constructies. Barça is bereid om één of meerdere spelers in de Neymar-deal te betrekken. In dat kader worden Samuel Umtiti, Ivan Rakitic, Ousmane Dembélé en Philippe Coutinho genoemd. PSG lijkt alleen interesse te hebben in Coutinho.

Neymar prefereert Barcelona boven Real Madrid, melden Spaanse en Franse media al weken. Dinsdag zouden delegaties van Barça en PSG elkaar hebben ontmoet voor verkennende gesprekken. Dat is overigens niet bevestigd.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws