'Lazio zoekt spits: Dost, clubloze Llorente en peperdure tiener in beeld'

'Lazio zoekt spits: Dost, clubloze Llorente en peperdure tiener in beeld'

13-08-2019 12:44

In de zoektocht naar een nieuwe spits denkt SS Lazio aan Bas Dost. Dat schrijft Corriere dello Sport. Ook Fernando Llorente en Pietro Pellegri staan op het lijstje van de Serie A-ploeg. 

Het wemelt deze zomer van de transfergeruchten rond Dost. Sporting Lissabon zou de dertigjarige Nederlander maar wat graag van de loonlijst willen schrappen, maar geïnteresseerde clubs moeten wél een aanzienlijke transfersom op tafel leggen voor Dost. Onder meer Schalke 04 en Bordeaux haakten naar verluidt af na het horen van de vraagprijs die Sporting hanteert. 

Mogelijk hapt Lazio wél toe. Met nog zo'n drie weken te gaan op de zomerse transfermarkt wil technisch directeur Igli Tare bankzitter Felipe Caicedo verkopen en een nieuwe concurrent voor Ciro Immobile naar Stadio Olimpico halen. 

Dost is één van de drie kandidaten bij Lazio, meldt CdS. Ook Llorente is in beeld. De 34-jarige Spanjaard vertrok deze zomer bij Tottenham Hotspur en heeft nog geen nieuwe club gevonden. Pellegri (18) komt niet aan de bak bij AS Monaco. De Ligue 1-formatie betaalde anderhalf jaar geleden liefst 25 miljoen euro voor de Italiaan.