UPDATE: ‘Vertrokken KRC Genk-speler tekent bij BATE Borisov’

UPDATE: ‘Vertrokken KRC Genk-speler tekent bij BATE Borisov’

13-08-2019 12:30 Laatste update: 27-09-2019 09:25
13

Bojan Nastic is niet langer een speler van Racing Genk. Die club laat namelijk weten dat zijn contract ontbonden is. Hij mag als vrije speler een nieuwe club zoeken.

De nu 25-jarige Nastic kwam in 2016 naar KRC Genk om de concurrentie op de linkerflank te vergroten. Hij speelde uiteindelijk ook 54 wedstrijden voor de Limburgers, maar werd in januari van dit jaar al eens uitgeleend aan KV Oostende. Daaruit bleek al dat Genk niet meer op hem rekende.

Met Jere Uronen, Casper De Norre en Neto Borges is de positie van linksback al ruim bezet bij KRC Genk. Voor Nastic, die nog één jaar contract had, was er dan ook geen toekomst meer. 'De club maakte deze beslissing samen met Bojan, opdat hij zo snel mogelijk opnieuw aan de slag kan bij een club waar hij speelkansen krijgt', zo luidt de uitleg van KRC Genk zelf.

Update: KRC Genk en Bojan Nastic gingen vorige maand in onderling overleg uit elkaar. Het Belang van Limburg meldt nu dat hij een nieuwe ploeg heeft gevonden. Nastic tekent een contract bij het Wit-Russische BATE Borisov.