Opgelet Antwerp: 'Turkse topclub denkt nog steeds aan de komst van Bolat'

Opgelet Antwerp: 'Turkse topclub denkt nog steeds aan de komst van Bolat'

Gepubliceerd: dinsdag 13 augustus 2019 om 07:46di 13-08-2019 om 07:46

Sinan Bolat is al twee jaar lang een belangrijk sluitstuk bij Antwerp FC. De Turkse doelman droomt er echter van om nog één keer een stap hogerop te zetten. De interesse voor Bolat is er alvast, aldus Het Nieuwsblad.

Zo weet de krant dat Besiktas nog altijd gecharmeerd is door Bolat. De Antwerp-doelman voelt zich dan wel goed op de Bosuil, toch ontkende hij nooit dat een nieuw, buitenlands avontuur tot de mogelijkheden behoort.

Bij Antwerp zien ze het uiteraard niet graag gebeuren. The Great Old hoopt dat het snel 1 september is, wanneer de zomermercato helemaal achter de rug is. Bolat is in juni 2020 einde contract, waardoor een langdurige contractaanbieding van Besiktas de Antwerpse nummer één kan doen zwichten.

Gezien het aflopende contract heeft Antwerp weinig in de pap te brokken. Zij hopen dat de Turkse interesse vanop een afstand behouden blijft, maar dat er geen concrete stappen voor een transfer meer worden gezet.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vandaag viert @rscanderlecht de 112e verjaardag! Welke speler en welk moment zal jij nooit vergeten?! #RSCA #RSCAnderlecht #Anderlecht #JPL #VanHimst #Lukaku #Kompany #Scifo #Zetterberg

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Blijft Bolat bij Antwerp?

(327 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws