Sylla uit het niets in de basis bij KAA Gent: Niemand zag dit aankomen

Sylla uit het niets in de basis bij KAA Gent: "Niemand zag dit aankomen"

Gepubliceerd: maandag 12 augustus 2019 om 20:15ma 12-08-2019 om 20:15

Jess Thorup zorgde zondagavond voor een verrassing. Hij zette Mamadou Sylla in de ploeg tegen Moeskroen. De peperdure aankoop was zelf stomverbaasd dat hij nog eens mocht beginnen.

"Niemand had dit zien aankomen", geeft hij zelf aan bij Het Nieuwsblad. "Ik voelde natuurlijk wel dat ik niet zoveel matchritme had maar ik heb toch alles gegeven voor het team."

Het was al 528 dagen geleden dat Sylla nog eens startte voor Gent. "Je moet nu eenmaal altijd klaar staan voor het team. Ik mag best terugkijken op een degelijke wedstrijd, al kun je natuurlijk nooit echt tevreden zijn als prof wanneer je een match verliest, maar iedereen beseft ook wel dat het nooit evident is om hier een goed resultaat te boeken."

Sylla wordt al een tijdje gelinkt aan een vertrek, maar het kwam er nog niet van. "Natuurlijk vang ik ook wel al die geruchten op omtrent mijn toekomst, maar dit bewijst nog maar eens dat er in profvoetbal veel mogelijk is. Ik blijf me gewoon inzetten voor deze club en dan zien we wel wat er volgt."

Poll

Moet Sylla nog een kans krijgen?

(192 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws