Bournemouth met handen in het haar door blessure Danjuma: 'Absoluut bizar'

Bournemouth met handen in het haar door blessure Danjuma: 'Absoluut bizar'

12-08-2019 19:00 Laatste update: 19:05
6

Arnaut Danjuma bezorgt zijn nieuwe club Bournemouth nu al hoofdbrekens. De 22-jarige vleugelaanvaller verruilde Club Brugge begin deze maand voor achttien miljoen euro voor de Engelsen, maar hij kampt met een blessure.

Danjuma maakte vorige week zijn eerste minuten in een oefenduel met Olympique Lyon, maar lijkt nu voorlopig aan de kant te staan. Tot onvrede van manager Eddie Howe. "Hij had eigenlijk nog niet getraind. Hij klaagde van pijn onderaan de voet. We hebben scans laten nemen, maar hebben de oorzaak nog niet gevonden", wordt Howe geciteerd door Voetbal International.

De oud-speler van Blauw-Zwart miste in Brugse dienst al een groot deel van het seizoen door een enkelblessure. "Het is absoluut bizar", stelt Howe. "We hebben hem helemaal binnenstebuiten gedraaid bij de medische keuring. En nu heeft hij dat probleem. We weten niet of het ernstig is, maar hopen dat hij snel terug is."

Bournemouth begon het seizoen met een 1-1 gelijkspel tegen promovendus Sheffield United. Zaterdag is het Aston Villa van zijn ex-ploegmaats Marvelous Nakamba en Wesley Moraes de volgende tegenstander.