OFFICIEEL: KV Mechelen beloont ontdekking Vranckx (16) met contract tot 2022

OFFICIEEL: KV Mechelen beloont ontdekking Vranckx (16) met contract tot 2022

Gepubliceerd: maandag 12 augustus 2019 om 17:20ma 12-08-2019 om 17:20

KV Mechelen slaagde er tijdens de derde speeldag zelfs met een man minder in om Anderlecht op een 0-0 remise te houden. Aster Vranckx was een opvallende verschijning bij de bezoekers, want de pas 16-jarige Vranckx maakte na 38 minuten competitiedebuut. Het zijn prachtige dagen voor de piepjonge middenvelder, want maandag tekende hij een nieuw contract.

Vranckx leeft momenteel op een roze wolk. "Dat ik dit al mag meemaken op 16 jaar. Dat had ik nooit gedacht. Ik voel het vertrouwen van de ploeg en de club. Daarom ben ik fier dat ik tot 2022 heb bijgetekend bij KV Mechelen", reageert Vranckx op de website van Malinwa. Overigens moet de jeugdinternational ook al enkele minuten meedoen in de met 3-0 verloren Supercup tegen Racing Genk.

KV Mechelen is op haar beurt trots op de ontwikkeling van haar ruwe diamant. Academy director Dennis Henderickx vindt de contractverlenging van Vranckx een belangrijk signaal. "Als club geven we zo veel mogelijk kansen aan jeugdspelers die inspanningen doen om hun kansen te grijpen. Talent hebben is niet voldoende, je moet ook je kans afdwingen om elke week weer top te zijn en te blijven. En, zoals je bij Aster kan zien, loont dat", geeft Henderickx mee.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#GeorgeFloyd #Bundesliga #BorussiaDortmund #Dortmund #Sancho #Schalke04 #Thuram #Monchengladbach #Gladbach

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws