Vanaken praat over zijn toekomst: Het zou mooi zijn als dat kan

Vanaken praat over zijn toekomst: "Het zou mooi zijn als dat kan"

Gepubliceerd: maandag 12 augustus 2019 om 15:30ma 12-08-2019 om 15:30

Laatste update: maandag 12 augustus 2019 om 15:37ma 12-08-2019 om 15:37

Club Brugge mocht vorige week de champagne bovenhalen. Hans Vanaken verlengde zijn contract tot 2024. Zijn carrière afsluiten bij Club komt zo weer een stapje dichterbij.

Ajax zou hem naar verluidt willen, maar Vanaken weet zelf van niets. "De interesse van Ajax, dat verhaal stond in de kranten. Zelf heb ik er niet veel van opgevangen. Tussen Club en mij gaat het goed. Er is wederzijds respect. Het is een plezier om hier te voetballen", klinkt het bij Sporza.

"Deze verlenging is mooi voor mij en voor de club. Mijn carrière afsluiten bij Club Brugge? Dat is nog heel lang. Het zou heel mooi zijn als dat kan. Toen ik hier vijf jaar geleden tekende, heb ik gezegd dat ik een heel mooie carrière zou hebben als ik hier tien jaar kon blijven voetballen. Dus, waarom niet?"

Met drie competitiezeges op rij is Club Brugge goed bezig, maar er wordt nog niet gevierd. "Neen, dat gebeurt nog niet. Het is mooi die negen op negen. Het is goed, maar het seizoen is nog heel lang. En er zijn ook altijd nog de Play-Offs."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Wint Vanaken opnieuw de Gouden Schoen?

(269 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws