Odjidja baalt na zure nederlaag voor KAA Gent: Dat heeft iedereen gezien

Odjidja baalt na zure nederlaag voor KAA Gent: "Dat heeft iedereen gezien"

12-08-2019 15:00
18

KAA Gent heeft met 2-1 verloren van Moeskroen, en dat komt hard aan bij de spelers. Ook captain Vadis Odjidja kon het verschil niet meer maken in de tweede helft.

Odjidja baalt enorm door de twee tegengoals. "Vooral omdat het ongelukkige tegengoals waren, zo van die doelpunten die te vermijden waren", geeft hij aan op de officiële website. "Het ging om een afgeweken bal en een foutje in de verdediging, erg spijtig. Dat waren zaken die zeker beter konden. Maar dat we de match onder controle hadden, dat heeft iedereen gezien."

"In de tweede helft kregen we het wel moeilijker. Wat we ook deden, we geraakten er niet door. We moeten proberen om iets meer aanwezig te zijn in de zestien en de combinaties meer te zoeken. Dat is iets wat vanavond ontbrak. We gaan alleszins niet bij de pakken blijven zitten. Hiervoor is immers geen tijd."

Deze week wacht namelijk de levensbelangrijke Europese terugwedstrijd tegen AEK Larnaca. Op Cyprus werd het 1-1. "Die wedstrijd kunnen we gebruiken om recht te zetten wat er vandaag fout liep en toe te voegen wat ontbrak."