Odjidja baalt na zure nederlaag voor KAA Gent: Dat heeft iedereen gezien

Odjidja baalt na zure nederlaag voor KAA Gent: "Dat heeft iedereen gezien"

Gepubliceerd: maandag 12 augustus 2019 om 15:00ma 12-08-2019 om 15:00

KAA Gent heeft met 2-1 verloren van Moeskroen, en dat komt hard aan bij de spelers. Ook captain Vadis Odjidja kon het verschil niet meer maken in de tweede helft.

Odjidja baalt enorm door de twee tegengoals. "Vooral omdat het ongelukkige tegengoals waren, zo van die doelpunten die te vermijden waren", geeft hij aan op de officiële website. "Het ging om een afgeweken bal en een foutje in de verdediging, erg spijtig. Dat waren zaken die zeker beter konden. Maar dat we de match onder controle hadden, dat heeft iedereen gezien."

"In de tweede helft kregen we het wel moeilijker. Wat we ook deden, we geraakten er niet door. We moeten proberen om iets meer aanwezig te zijn in de zestien en de combinaties meer te zoeken. Dat is iets wat vanavond ontbrak. We gaan alleszins niet bij de pakken blijven zitten. Hiervoor is immers geen tijd."

Deze week wacht namelijk de levensbelangrijke Europese terugwedstrijd tegen AEK Larnaca. Op Cyprus werd het 1-1. "Die wedstrijd kunnen we gebruiken om recht te zetten wat er vandaag fout liep en toe te voegen wat ontbrak."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Gaat Gent door tegen Larnaca?

Ja
88%
Nee
12%
(383 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws