Dit moment is mij afgepakt toen ik nog bij Club Brugge speelde

"Dit moment is mij afgepakt toen ik nog bij Club Brugge speelde"

Gepubliceerd: maandag 12 augustus 2019 om 14:00ma 12-08-2019 om 14:00

Björn Engels heeft zijn debuut mogen maken in de Premier League. Aston Villa verloor met 3-1 van Tottenham, maar Engels speelde zelf wel een uitstekende wedstrijd. Hij heeft genoten van zijn debuut.

Engels verlangde dan ook al jaren naar de Premier League. Er was interesse van Bournemouth toen hij bij Club Brugge speelde, maar hij mocht toen niet weg. "De Premier League is dé competitie, hè. Het is niet voor niets dat ik al twee tot drie jaar hier naartoe wil. Dat moment is me afgepakt toen ik nog bij Club Brugge zat", geeft Engels aan in Het Laatste Nieuws.

Met drie jaar vertraging speelt hij nu toch in zijn droomcompetitie. "De trainer, Dean Smith, wilde mij er absoluut bij. Ik arriveerde op een ideaal moment. Het was even aanpassen aan het niveau. Alles is pittiger, sneller en intenser, maar met Tyrone Mings, onze andere verdediger, had ik vrij snel een klik."

Tegen Tottenham liet Engels meteen zien dat hij geschikt is voor de Premier League. "Dit is genieten. Voor wedstrijden als deze kom je naar hier. Ik ben echt blij, ook al verliezen we. Vooral omdat ik het gevoel heb dat deze competitie me wel kan liggen. Een leuk gevoel."

Poll

Is Villa een goede club voor Engels?

(320 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws