Anderlecht-speler Kompany krijgt Guardiola nog voor één keertje als zijn trainer

Anderlecht-speler Kompany krijgt Guardiola nog voor één keertje als zijn trainer

Gepubliceerd: maandag 12 augustus 2019 om 13:14ma 12-08-2019 om 13:14

Vincent Kompany krijgt binnenkort een jubileumswedstrijd bij Man City. De speler-trainer van RSC Anderlecht zal voor een laatste keer afscheid kunnen nemen van het publiek. De coaches voor die partij zijn inmiddels bekend.

Zo maakt Man City via de officiële kanalen bekend dat Pep Guardiola en bondscoach Roberto Martinez de verantwoordelijke trainers zullen zijn. Guardiola zal trainer zijn van een elftal met Man City legendes, terwijl Martinez zich mag ontfermen over een Premier League All Stars elftal.

"Het is een eer en privilege voor mij om een elftal met Man City legendes te coachen", reageerde Guardiola. Hij had ook een lovend woordje over Kompany. "Hij heeft zeker een plekje bij de grootheden van Man City. Toen ik het roer overnam bij de club was het meteen duidelijk hoe belangrijk hij is en was voor deze club."

Wie allemaal zal spelen, is nog niet geweten. Toch zijn er al enkele namen bekend. Zo mogen onder andere Joe Hart, Joleon Lescott, Micah Richards en Pablo Zabaleta het shirt van Man City nog eens aantrekken. Martinez kan rekenen op Emile Heskey en Rafael Van der Vaart. De wedstrijd wordt gespeeld op 11 september.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws