Twee op negen, maar Coucke is niet ontevreden over begin van Anderlecht

Twee op negen, maar Coucke is niet ontevreden over begin van Anderlecht

Gepubliceerd: maandag 12 augustus 2019 om 12:30ma 12-08-2019 om 12:30

RSC Anderlecht heeft met een twee op negen de start gemist in de competitie. Toch is er nog geen sprake van crisis bij paars-wit. Integendeel, men blikt fier terug op het competitiebegin.

Met een twee op negen is Anderlecht niet al te best begonnen. Toch vindt voorzitter Marc Coucke dat Anderlecht nu al "verder dan gepland" staat. "Toen we een paar maanden geleden voor het eerst met Vincent Kompany ons project overliepen, hadden we nooit durven hópen dat we nu al zulke resultaten zouden boeken", zegt hij in Het Laatste Nieuws.

Coucke geeft aan dat Anderlecht goed bezig is. Ook op de transfermarkt. "We haalden veel uitstekende aanwinsten, nu Chadli, maar eerder ook Nasri, Vlap, Sandler en Roofe. Dat is toch kwaliteit? En als je dat dan combineert met eigen talenten als Verschaeren, Doku en Amuzu ..."

De jeugd kon hem dan ook al enorm overtuigen. "Die mannen doen het ook goed, hé. Neem nu Sardella: hij is pas zeventien, maar grijpt wel zijn kans. Tja, dan kan ik alleen maar zeggen dat we alle ingrediënten hebben voor een lekker gerecht. Maar wanneer het eten klaar zal zijn, dat is afwachten", aldus Coucke.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Moet Anderlecht fier zijn op de gang van zaken en het competitiebegin?

(449 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws