Genk kan niet overtuigen in competitiebegin: Geeft toch een wrange nasmaak

Genk kan niet overtuigen in competitiebegin: "Geeft toch een wrange nasmaak"

12-08-2019 09:31
5

KRC Genk heeft de start van het nieuwe seizoen compleet gemist. Het blijft achter met een drie op negen. Dimitri De Condé luidt de alarmbel al bij de Limburgers, ook Gert Verheyen is niet overtuigend.

Na de nederlaag tegen KV Mechelen liep het ook tegen Zulte Waregem fout af voor Genk. "Twee keer op een rij verliezen als landskampioen geeft een raar gevoel en een wrange nasmaak", analyseert Verheyen bij Sporza.

De oud-international raakte niet overtuigd door het spel van de landskampioen. "KRC Genk speelde vooral onzuiver. De kwaliteit aan de bal bij Genk was niet groot genoeg om Zulte Waregem uit verband te spelen. Dat was ook de verdienste van Zulte Waregem, dat heel goed georganiseerd was."

Ook voor Felice Mazzu wordt de druk nu immens groot. Een ontslag zou Verheyen te vroeg vinden. "Dat er nu mensen beginnen te kijken naar Felice Mazzu? Ik geloof niet dat de mindere resultaten van Genk de schuld zijn van Mazzu. Maar hij heeft met Genk natuurlijk wel zeges nodig om dat goede gevoel terug te vinden", besluit Verheyen.