UPDATE: ‘Club Brugge legt dan toch bedrag op tafel voor nieuwe aanwinst’

UPDATE: ‘Club Brugge legt dan toch bedrag op tafel voor nieuwe aanwinst’

Gepubliceerd: maandag 12 augustus 2019 om 07:15ma 12-08-2019 om 07:15

Laatste update: dinsdag 13 augustus 2019 om 15:24di 13-08-2019 om 15:24

Ondanks het sterke begin dit seizoen trekt Club Brugge toch met enige zorgen richting Oekraïne. De Bruggelingen hebben één grote probleempositie: de linksachter.

Club Brugge speelt dit seizoen met een viermansverdediging en zat in de selectie dus zonder echte linksachter. Dat werd aangepakt met de komst van Eduard Sobol, al heeft die een twijfelachtig begin achter de rug. De Oekraïner raakte inmiddels geblesseerd en is onzeker voor de partij tegen Dynamo Kiev. Tegen KV Oostende kreeg daardoor Dion Cools een basisplek, al kon die ook niet overtuigen.

Dat de linksachter een probleempositie dreigt te worden bij Club Brugge beseft Philippe Clement ook. "Daarom zijn we nog altijd op zoek naar een linksback", gaf hij aan tegenover Het Laatste Nieuws.

Hoog op de verlanglijst staat Fede Ricca. De Uruguayaan legde zijn medische en fysieke tests al af, maar is nog geen speler van Club Brugge. Ondanks een persoonlijk akkoord met Blauw-Zwart stuit de club op Malaga-voorzitter Al-Thani. Die weigert de transfer - ondanks een clausule - goed te keuren. Wordt de komende dagen vervolgd.

Update 13/08, 15.24: Volgens journalist Sacha Tavolieri zou Club Brugge toch een bedrag op tafel leggen voor de komst van Fede Ricca. Het zou om een bedrag tussen 1,5 en 2 miljoen euro gaan voor een definitieve overgang.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Heeft Club Brugge nog een LB nodig?

(808 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws