Sporting Lokeren raakt ook niet voorbij Lommel in Eerste Klasse B

Sporting Lokeren raakt ook niet voorbij Lommel in Eerste Klasse B

11-08-2019 17:45
4

Sporting Lokeren heeft zijn tweede wedstrijd in Eerste Klasse B niet kunnen winnen. Tegen Lommel bleef het namelijk steken op een brilscore.

Lokeren verloor afgelopen weekend al van Beerschot en had het ook tegen Lommel niet onder de markt. Het was in de eerste helft wel de gevaarlijkste ploeg. Filipovic, Amano en Marecek kregen kans, maar konden doelman Svedkauskas niet verschalken. Lommel deed nog iets terug met een uithaal van Vachiberadze, maar ook hij kon niet scoren. 0-0 bij de rust

Na de pauze kwam Lokeren steeds meer opzetten, al was het Lommel dat een kwartier voor tijd de netten deel trillen. De 0-1 van Santermans werd echter afgekeurd voor buitenspel. Lokeren beukte op de poort en kon driegen met ballen in de zestien, maar N'Dao kon in de slotfase ook al niet scoren. Lokeren beleefde zo een frustrerende middag en wint voor de tweede keer op rij niet.

Beide clubs beginnen zo aan het seizoen met een één op zes. Lokeren wil meteen terug promoveren naar Eerste Klasse A, maar zal dan toch uit een ander vaatje moeten tappen.