Einde van transfers bij Anderlecht? We hebben ons best gedaan voor jullie

Einde van transfers bij Anderlecht? "We hebben ons best gedaan voor jullie"

11-08-2019 16:32 Laatste update: 16:43
40

RSC Anderlecht heeft Nacer Chadli terug naar België gehaald. De Rode Duivel wordt door paars-wit voor één seizoen gehuurd van AS Monaco. Na die transfer had Coucke nog een boodschap voor de fans.

De voorzitter van Anderlecht lijkt met zijn boodschap ook meteen aan te geven dat het qua inkomende transfer erop zit voor Anderlecht. 'Beste supporters, zeven potentiële toptransfers om onze meer dan tien talenten te inspireren en versterken, we hebben ons best gedaan voor jullie', klonk het.

Ook Michael Verschueren leek bij de transferaankondiging van Chadli aan te geven dat de transferzomer er zo goed als opzit voor Anderlecht. "We werkten de afgelopen maanden hard aan de opbouw van de ploeg. We zetten volop in op de jeugd, maar investeren ook in een aantal ervaren spelers om de jongeren naar een hoger niveau te tillen. Chadli is daar één van", aldus sportief directeur Michael Verschueren op de website van Anderlecht.

"Nacer maakt het team compleet. We zijn ervan overtuigd dat we, met de ploeg die we nu hebben, de verwachtingen van de fans zullen inlossen", aldus de sportief directeur van Anderlecht.