Na 5 jaar haalt Aston Villa-speler zijn gram & herinnert twitteraar aan uitspraak

Na 5 jaar haalt Aston Villa-speler zijn gram & herinnert twitteraar aan uitspraak

Gepubliceerd: zondag 11 augustus 2019 om 13:20zo 11-08-2019 om 13:20

Het internet vergeet nooit en Conor Hourihane blijkbaar ook niet. De Ier maakte zaterdag namens Aston Villa zijn debuut in de Premier League. Het ideale moment voor Hourihane om een oude tweet boven te halen.

In 2014 speelde de verdedigende middenvelder nog voor Plymouth Argyle in de Engelse League Two. In de zomer verhuisde hij naar League One-club Barnsley. In die tijd droomde Hourihane al van de Premier League. Volgens een zekere Graig Taylor moest Hourihane stoppen met dromen, want was voor hem de Engelse Eerste Klasse te hoog gegrepen.

Nadat Hourihane debuteerde op het hoogste niveau met Aston Villa – de ploeg waar hij vorig seizoen mee promoveerde -, haalde de speler de tweet nog even boven. 'Hoi Graig, ken jij deze tweet uit 2014 nog? Ik heb hem altijd onthouden tot op deze dag. Ironisch genoeg bij jij een Villa-fan, de club waarmee ik mijn debuut maken. Vertel nooit een ander dat hij iets niet kan bereiken.'

Het debuut van Hourihane was er uiteindelijk wel een in mineur. Aston Villa verloor immers met 3-1 van Tottenham. Hourihane speelde 82 minuut mee. Björn Engels, Wesley en Trézéguet kenden bij Aston Villa ook allemaal hun debuut in de Premier League. Bij Tottenham speelde Toby Alderweireld achterin. Jan Vertonghen maakte geen deel uit van de Spurs-selectie.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws