'Arrestatie voor Özils huis, vrouw van Kolasinac wil niet meer terug naar Londen'

'Arrestatie voor Özils huis, vrouw van Kolasinac wil niet meer terug naar Londen'

11-08-2019 12:17
5

Het Arsenal-duo Mesut Özil en Sead Kolasinac heeft wederom het nieuws gehaald, meldt The Sun. Volgens de Britse boulevardkrant doken deze week twee mannen op in de buurt van Özils woning, die inmiddels gearresteerd zijn.

Özil en Kolasinac werden eind juli in Noord-Londen belaagd door twee gewapende mannen: terwijl de Bosnische verdediger de confrontatie zocht, vluchtte Özil met zijn vrouw een nabijgelegen restaurant in. Sinds dit geruchtmakende incident worden de twee Arsenal-spelers 24 uur per dag bewaakt.

Donderdag kwam het tot een confrontatie tussen twee mannen, die de twee voetballers op wilden zoeken, en het bewakingspersoneel, meldt The Sun. Volgens het medium is de vrouw van Kolasinac inmiddels zo bang voor de constante dreiging dat ze met onmiddellijke ingang terug is gekeerd naar Duitsland, waar de verdediger tussen 2012 en 2017 voor Schalke 04 speelde. Naar verluidt wil ze niet meer terugkeren in Londen.

Özil en Kolasinac zouden zondag eigenlijk hun eerste Premier League-wedstrijd van het seizoen spelen, maar Arsenal heeft besloten om het tweetal niet mee te nemen naar Newcastle United. The Gunners lieten vrijdag al weten dat er sprake wass van 'further security incidents'.