Clement spaart lof voor Dennis bij Club Brugge niet: Er is een klik

Clement spaart lof voor Dennis bij Club Brugge niet: "Er is een klik"

11-08-2019 12:05
5

Emmanuel Dennis heeft tot dusver een carrière van vallen en opstaan gekend bij Club Brugge. Onder Philippe Clement hoopt de Nigeriaan nu helemaal door te breken. De coach van Club Brugge is alvast een grote fan.

In Sport/Voetbalmagazine heeft Clement enkel maar lof voor Dennis. "Ik heb op dit moment het gevoel dat er een klik is en dat hij ambitieus is om als voetballer nog beter ter worden", zegt hij.

"Dat zijn dingen waar we graag mee aan de slag gaan. Ik kan niet anders zeggen dan dat de samenwerking met Dennis tot nu toe heel positief is", aldus de trainer van Club Brugge. "Hij wil dingen oppikken en doet zijn best om zijn opdrachten zo goed mogelijk in te vullen, hij is met de ploeg bezig en niet alleen maar met zelf acties maken."

Clement ziet nog werkpunten voor Dennis. "In de laatste fase moet hij nog leren de juiste keuzes te maken, maar dat komt wel. Hij miste de eerste drie weken door een blessure van vorig seizoen, maar als speler ken ik hem natuurlijk wel al. Ik scoutte hem mee, twee en een half jaar geleden, als opvolger van José Izquierdo en was heel hard overtuigd dat hij daarvoor de juiste man was", aldus Clement.