Ga ALL IN en verdrievoudig je winst bij heerlijke kraker tussen Man Utd en Chelsea

Ga ALL IN en verdrievoudig je winst bij heerlijke kraker tussen Man Utd en Chelsea

Gepubliceerd: zondag 11 augustus 2019 om 10:30zo 11-08-2019 om 10:30

Laatste update: zondag 11 augustus 2019 om 16:44zo 11-08-2019 om 16:44

De Premier League is nauwelijks begonnen, maar de eerste topper van het seizoen staat al op het programma. Op Old Trafford komt Chelsea een bezoekje brengen aan Manchester United. Ook voor deze partij heeft Ladbrokes een mooie promotie klaar!

NIEUW! Krijg een Free Bet, Verdubbel óf verdrievoudig je winst bij Ladbrokes! KLIK HIER!

Bij Ladbrokes heeft men namelijk een drievoudige promotie klaar voor deze partij. 'Play it safe', 'Take a risk' of 'Go all in'. Bij deze partij kan je dus kiezen uit maar liefst één van de drie mogelijke promoties.

Speel je het liever op zeker? Dan kan je voor 'Play it safe' kiezen en krijg je een 100% gratis weddenschap tot maar liefst €200! Durf je wat meer risico te nemen? Bij 'Take a risk' krijg je een verdubbeling van jouw winst! Dan is er ook nog een laatste promotie, 'Go all in', waarbij je je winst kan verdrievoudigen!

(lees verder onder de afbeelding)

Chelsea raakte deze zomer sterspeler Eden Hazard kwijt aan Real Madrid. De ontvangen miljoenen konden echter niet goed geherinvesteerd worden in de selectie, want de Londenaren hebben te kampen met een transferban. Manchester United wist de selectie daarentegen wel sterker te maken. Dit deed het vooral in de achterhoede met de aankopen van Aaron Wan-Bissaka en Harry Maguire.

Met deze aanwinsten heeft United de hoop dat het de defensie op orde heeft. Chelsea is door het verliezen van Hazard en het nog altijd ontbreken van een echte topspits in aanvallend opzicht vrij tandeloos. Hierdoor en gezien het feit dat in zes van de laatste zeven duels tussen United en Chelsea op Old Trafford hooguit twee doelpunten vielen, verwachten wij zondag ook geen doelpuntenfestijn.

Wij kiezen dus voor een bet van under 2,5 doelpunten voor de partij. Die staat normaal op 1,84, maar kan je bij een 'All in' bet via deze promotie maar liefst 5,52 keer je inzet opleveren! Wil je ook meedoen? Klik dan HIER!

NIEUW! Krijg een Free Bet, Verdubbel óf verdrievoudig je winst bij Ladbrokes! KLIK HIER!

Bekijk het laatste nieuws