Mertens en co zien in de tweede helft sterretjes tegen Barcelona zonder Messi

11-08-2019 07:28

In het Amerikaanse Michigan heeft FC Barcelona Napoli in een vriendschappelijke wedstrijd alle hoeken van het veld laten zien. De Catalanen haalden het met 4-0 van Dries Mertens en co.

Onze landgenoot verscheen aan de aftrap en zou uiteindelijk heel de wedstrijd spelen, maar veel hadden hij en zij ploegmaats niet in de pap te brokken. Onder leiding van onder meer een sterke Frenkie de Jong trok Barcelona het laken naar zich toe. Het verschil werd wel pas gemaakt in de tweede helft.

Het was Suarez die Barcelona in de tweede helft op voorsprong bracht. Bij Napoli dachten ze nog aan buitenspel van Griezmann, maar de scheidsrechter liet begaan. De Fransman tikte na wederom een geweldige aanval de 2-0 tegen de touwen.

Met een prachtige krul in de kruising zorgde Suarez voor de 3-0. Het slotakkoord was voor Dembélé, die met een overhoeks schot de eindstand op het bord zette. Barcelona, dat vrijdag aan de competitie begint tegen Bilbao, deed het nog zonder Messi. Napoli begint pas op 24 augustus aan de Serie A met een uitmatch tegen Fiorentina.