Clement: Een positieve avond voor ons, een goede voorbereiding op Dynamo Kiev

Clement: "Een positieve avond voor ons, een goede voorbereiding op Dynamo Kiev"

11-08-2019 07:14
5

Na drie speeldagen oogt het rapport van Club Brugge nog altijd perfect. Zaterdag won Blauw-Zwart met 0-2 van KV Oostende. Van de drie Brugse zeges moest Club Brugge tegen KVO het diepste gaan. Volgens Philippe Clement is dat niet meer dan normaal.

Na vlotte zeges tegen Waasland-Beveren en STVV kwam de zege aan de kust pak een moeilijker tot stand. Pas toen Clement Okereke en Tau tussen de lijnen bracht, kon Club Brugge zich van de zege verzekeren. "We wisten dat we hier op een klein veld een muur zouden moeten breken. Als je dat in het eerste halfuur niet doet, dan tikt de klok in het voordeel van de tegenstander", noteerde Sporza uit de mond van Clement.

Tegen KV Oostende gooide Clement zijn team serieus door elkaar. Donderdag moet het immers tegen Dynamo Kiev een 1-0 voorsprong in de derde voorronde van de Champions League verdedigen. "Hier zullen ploegen punten laten liggen. Mijn bankzitters hebben het verschil gemaakt, maar dat is hun rol ook. Het was een positieve avond voor ons. Het is een goeie voorbereiding voor de match in Kiev. Dat zal een ander niveau worden."