Fans Club Brugge lachen Vargas met opvallend spandoek uit na nieuwe blessure

Fans Club Brugge lachen Vargas met opvallend spandoek uit na nieuwe blessure

10-08-2019 23:45 Laatste update: 23:52
11

Voor Club Brugge kreeg de partij tegen KV Oostende nog een pittig kantje. Bij de Kustploeg staat momenteel ex-Bruggeling Ronald Vargas op de loonlijst. Dat die niet meteen populair is bij de Brugse aanhang, werd wel duidelijk tegen KVO.

In de wedstrijd tegen Club Brugge geen Vargas bij KV Oostende. De Venezolaan raakte geblesseerd en was niet fit voor de partij tegen zijn ex-club. Dat zorgde voor heel wat jolijt bij de fans van Club Brugge. Tijdens de wedstrijd tegen KV Oostende onthulden de Brugse supporters een duidelijk spandoek: 'Vargas herstelt, Vargas hervalt'. Op Facebook kreeg het bericht nog het bijschrift 'Judas'.

Vargas was in het verleden nog één van de grote publiekslievelingen bij Club Brugge. Dat veranderde volledig toen de middenvelder Club Brugge verliet voor aartsrivaal RSC Anderlecht. De middenvelder werd meteen publieksvijand nummer één van de Bruggelingen.

Veel plezier kende de middenvelder niet na zijn vertrek bij Club Brugge. Door blessures kwam Vargas amper aan spelen toe bij Anderlecht.