Anderlecht fier op 'terugkeer' van Lukaku: Ik ben altijd welkom

Anderlecht fier op 'terugkeer' van Lukaku: "Ik ben altijd welkom"

10-08-2019 22:46
4

Het was op zijn minst een opvallende verschijning op Neerpede: Romelu Lukaku. In afwachting van zijn transfer naar Inter Milaan trainde de spits mee met Anderlecht. Dat hij even terugkeerde naar paars-wit, werd op groot gejuich onthaald bij de club.

Dat Lukaku even terugkeerde naar zijn jeugdclub zorgde voor veel fierheid bij paars-wit. Op social media pochte men dan ook graag met de terugkeer van Lukaku. Het maakte een filmpje van zijn terugkeer.

"De meeste mensen die ik ken, zijn hier nog steeds", klonk het bij Lukaku. Het was leuk om hen terug te zien. Ze kennen mij van toen ik klein was. Het was echt familie, mijn ploegen bij de U19, U15."

De spits trainde mee met de U18 van Anderlecht. De coach sprak hen ook even toe. "Geniet ervan dat hij hier is, maar doe op julie gemak. Zelfs als hij zegt: doe maar door", klonk het. "Ik ken hem goed", vervolgde Lukaku. "Van het moment dat ik hier aankwam op mijn eerste match keek hij naar mijn matchen en gaf hij advies over mijn looplijnen. Dat heb je bij Anderlecht: ik ben kind aan huis, dus ik ben hier altijd welkom, denk ik."