UPDATE: 'Club Brugge bereikt geen akkoord met Algerijn, die enorm loon vraagt'

UPDATE: 'Club Brugge bereikt geen akkoord met Algerijn, die enorm loon vraagt'

Gepubliceerd: zaterdag 10 augustus 2019 om 22:32za 10-08-2019 om 22:32

Laatste update: vrijdag 23 augustus 2019 om 22:02vr 23-08-2019 om 22:02

Bij Club Brugge investeerde men met de komst van Simon Mignolet, David Okereke en Percy Tau al fors in de spelerskern. Daar lijkt het niet bij te gaan blijven. Het heeft nog een nieuwe flankaanvaller in het vizier.

Eerder viel op VoetbalPrimeur.be al te lezen dat Youcef Belaïli onderhandelt met een Belgische topclub. Om welke club het toen ging, was nog niet bekend. In Algerije meldt men dat het Club Brugge is dat interesse toont in de flankaanvaller. De Bruggelingen zouden inmiddels al een bod hebben ingediend bij ES Tunis, de club van Belaïli.

Bij Club Brugge zal de Algerijnse international de strijd moeten aangaan met Percy Tau, Krépin Diatta en Emmanuel Dennis. Belaïli was vorig jaar één van de uitblinkers in de Tunesische competitie. Bij ES Tunis was hij goed voor zes doelpunten en tien assists in 28 wedstrijden

Update 21/08, 22.02: Volgens Sacha Tavolieri van RMC Sport laat Club Brugge transfertarget Belaili varen en trekt Blauw-Zwart zich terug uit de onderhandelingen. ES Tunis verlangt zo’n drie miljoen euro.

Update 23/08 21.34u: De kans dat Belaïli richting Club Brugge trekt, wordt steeds kleiner. Zo valt in Algerijnse media te lezen dat Blauw-Zwart geen akkoord heeft gevonden met de Algerijn. De flankaanvaller zou een jaarsalaris van meer dan één miljoen euro willen verdienen. Dat vindt men bij Club Brugge iets te gortig.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws