Eupen en Waasland-Beveren delen de punt in spannend duel onderaan het klassement

10-08-2019 21:51

Voor Eupen en Waasland-Beveren blijft het zoeken naar een overwinning. Ook zaterdagavond werd er alweer niet gewonnen door beide ploegen. Het duel eindigde op een 1-1 gelijkspel.

Waasland-Beveren begon gretiger aan de partij en had ook het meeste balbezit. Het werd ook beloond voor de drang naar voren. Op het halfuur opende Beni Badibanga de score voor de bezoekers.

Eupen had het bijzonder moeilijk tegen Waasland-Beveren en zette de trend van de eerste wedstrijden van het seizoen gewoon voort. In de eerste helft wist het geen enkele kans bij elkaar te voetballen.

Een nieuwe helft, een nieuw Eupen. De onvermijdbare Toyokawa krulde een vrije trap voorbij de doelman van Waasland-Beveren. De Panda's gingen op zoek naar het doelpunt en maakten er weer een aangename partij van. Ook Waasland-Beveren gaf zich nog lang niet gewonnen.

Eupen kreeg uiteindelijk nog de beste kansen op de winnende treffer, maar die kwam er niet meer. Het bleef 1-1.