'Anderlecht pakt uit en haalt Rode Duivel naar het Lotto Park'

'Anderlecht pakt uit en haalt Rode Duivel naar het Lotto Park'

10-08-2019 20:20 Laatste update: 20:37
66

In navolging van Club Brugge zou ook Anderlecht uit willen pakken met de komst van een Rode Duivel. RTBF linkt Michy Batshuayi aan stunttransfer naar het Lotto Park.

Anderlecht wist in 270 minuten pas één keer de netten te doen trillen. Het gebrek aan scorend vermogen leidde ertoe dat Vincent Kompany en zijn jonge groep pas twee punten wisten te rapen. Kemar Roofe moet voor de doelpunten gaan zorgen, maar de Engelse spits is vanwege een enkelblessure pas vanaf speeldag vijf inzetbaar.

Op zoek naar een extra kwaliteitsimpuls voor de voorhoede valt nu de naam van Batshuayi. Frank Arnesen was in het verleden werkzaam als sportief directeur bij Chelsea en zou gebruik willen maken van zijn connecties.

Een vertrek lijkt echter onwaarschijnlijk. Batshuayi is één van de drie spitsen in de selectie van Frank Lampard en aangezien de markt in Engeland al is gesloten kan Chelsea geen vervanger meer aantrekken. Gevraagd naar een reactie deed sportieve baas Michael Verschueren het nieuws voorlopig af als 'pure speculatie'.

Update 20.37: Niet Michy Batshuayi, maar Nacer Chadli is de international die koers zet richting Brussel. Chadli zou voor een seizoen worden gehuurd van AS Monaco. Dat nieuws wordt ook bevestigd door Het Laatste Nieuws.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Daar is de volgende ex-Rode Duivel die terugkeert naar de JPL! Vincent Kompany slaagt erin om Chadli te overtuigen terug te keren. #RSCA #RSCAnderlecht #Anderlecht #Transfernieuws #JPL #ASMonaco

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur.be (@voetbalprimeur.be) op