'Clement wijzigt team op twee plaatsen, KVO mist ex-Club Brugge-speler Vargas'

'Clement wijzigt team op twee plaatsen, KVO mist ex-Club Brugge-speler Vargas'

10-08-2019 10:47
7

Met KV Oostende-Club Brugge staan er twee teams tegenover elkaar die nog het maximum van de punten hebben. Voor de verplaatsing naar de kust voert Philippe Clement mogelijk twee wissels door in zijn basiself.

Zo verwacht Het Nieuwsblad dat er ten opzichte van het Champions League-voorrondeduel tegen Dynamo Kiev twee nieuwe namen in het elftal van Club Brugge zullen staan. De eerste die mag hopen op een basisplaats, is Brandon Mechele. De verdediger is weer fit en neemt wellicht de plaats in van Matej Mitrovic.

Met het oog op de return in Kiev geeft Clement mogelijk ook rust aan Emmanuel Dennis. De flankaanvaller moet volgens de krant zijn plaats afstaan aan Siebe Schrijvers, die tijdens zijn invalbeurt thuis tegen STVV (6-0 winst) toonde klaar te zijn.

Geen Vargas bij KVO
KV Oostende mist noodgedwongen dan weer twee basispionnen. Ronald Vargas, ex-Club Brugge nota bene, moet verstek geven. De Venezolaan liep een kwetsuur op aan de quadriceps. Verder mist Oostende ook Andrew Hjulsager. De Deense  middenvelder sukkelt op zijn beurt met de hamstrings.

De vermoedelijke elftallen
- Club Brugge: Mignolet; Mata, Mechele, Deli, Sobol; Rits, Vanaken, Vormer; Tau, Okereke en Schrijvers
- KV Oostende: Dutois; Capon, Milovic, Faes, Skulason; Palaversa, Jonckheere, Vandendriessche; D’Haese, Guri en Sakala