Stunt op Anderlecht, maar buikkrampen maken er toch vervelende avond van

Stunt op Anderlecht, maar buikkrampen maken er toch vervelende avond van

10-08-2019 09:40
1

KV Mechelen wist vrijdagavond te stunten op het veld van RSC Anderlecht. Van alle Mechelen-spelers kon Jules Van Cleemput misschien het minst genieten van het 0-0 gelijkspel. Na 38 minuten moest hij immers al het veld verlaten, maar dat kwam niet door een blessure. 

Van Cleemput had last van buikkrampen.  "Gisteren had ik last van mijn maag en darmen. Vandaag ging het beter en tijdens de opwarming had ik het gevoel dat het wel zou lukken. Het tempo lag hoog in de eerste helft en ik voelde dat het niet meer ging", reageerde Van Cleemput op de website van KV Mechelen.

De verdediger zag zijn ploegmaats een punt veroveren in het Lotto Park. "Na mijn wissel moest ik vanaf de zijlijn deze spannende match volgen. Chapeau voor heel de ploeg om dit punt binnen te halen. We hebben al vaak gezegd dat de ploeggeest top is en dat zag je ook weer vandaag. We gaan voor elkaar door het vuur en dat is nodig in zo’n wedstrijden."

De een zijn 'nood', is de ander zijn brood
Terwijl Van Cleemput op persoonlijk vlak een mindere avond beleefde, was dat helemaal anders voor zijn vervanger. Aster Vranckx kwam namelijk in zijn plaats. De zestienjarige speler maakte zijn debuut in de Jupiler Pro League.