Verschueren mengt zich in verhitte discussie Coucke - Vanden Stock: 'Sorry Roger'

Verschueren mengt zich in verhitte discussie Coucke - Vanden Stock: 'Sorry Roger'

09-08-2019 19:15 Laatste update: 19:17
2

In de uren voorafgaand aan Anderlecht - KV Mechelen gaat het niet om de wedstrijd, maar om verbale uithalen tussen Marc Coucke en Roger Vanden Stock, de nieuwe tegenover de oude voorzitter. Ook Michel Verschueren laat van zich horen in de discussie.

"Zelfs mijn verleden is door de nieuwe eigenaar afgepakt. Alles van het oude Anderlecht moest weg, buiten, démission. Er was niets goeds meer aan de rijke historie van de club. Gevoelens van trots voelden bijna aan als schuld. Je gelooft eerst niet wat je overkomt, maar na een tijd ga je ook innerlijk afscheid nemen. Natuurlijk volg ik Anderlecht nog, maar alleen op televisie en via de media", luchtte Vanden Stock tegenover Hugo Camps zijn hart.

Coucke reageerde messcherp op de uitspraken in Het Laatste Nieuws. 'Zakken gevuld, lijken of belangenvermenging weggemoffeld en nu maar columns schrijven, interviews geven en geruchten/leugens verspreiden..', twitterde Coucke onder meer.

'Sorry Roger'
Michel Verschueren gebruikte Twitter eveneens als het medium om zijn gedacht te zeggen. 'Mister Michel' werkte als manager vanaf 1980 samen met Constant Vanden Stock om vanaf 2003 onder diens zoon te acteren. Verschueren is het oneens met de uitspraken van zijn voormalige chef. Sorry Roger Eddy Merkx, Paul van Himst ,Vader en Zoon Verschueren zijn nog steeds in de Club aanwezig', klinkt het.