'Sint-Truiden gaat zich versterken met een Japanse en Zuid-Koreaanse linksbuiten'

'Sint-Truiden gaat zich versterken met een Japanse en Zuid-Koreaanse linksbuiten'

Gepubliceerd: vrijdag 9 augustus 2019 om 18:48vr 09-08-2019 om 18:48

Sint-Truiden heeft met een 0 op 6 compleet haar start gemist. Trainer Marc Brys wacht vol ongeduld op de broodnodige versterken. De eerste twee van een vijftal nieuwkomers zouden zo goed als binnen zijn. Het gaat om Zuid-Koreaan Lee Seung-Woo en Japanner Tatsuya Ito, weet Het Laatste Nieuws.

Lee Seung-Woo is een 21-jarige linksbuiten die sinds medio 2017 onder contract staat bij de Italiaanse eersteklasser Hellas Verona. De Zuid-Koreaan leverde het afgelopen met één goal en drie assists een zeer bescheiden bijdrage aan de promotie naar de Serie A. De aanvaller was eerder actief in de jeugdopleiding van FC Barcelona, maar wist het niet tot een debuut in de hoofdmacht te schoppen. Lee Seung-Woo heeft al wel zes A-interlands achter zijn naam staan.

Tatsuya Ito (22) komt eveneens het beste tot zijn recht als linksbuiten. Ito verliet in 2015 zijn vaderland om het avontuur bij het Duitse Hamburger SV aan te gaan. Na vier jaar staat de teller op 37 optredens, waarvan 20 in de Bundesliga (2017/18). In die 20 duels op het hoogste niveau was hij goed voor drie assists. Voor komend seizoen komt hij niet in de plannen van hoofdcoach Dieter Hecking voor en mag hij vertrekken. STVV biedt uitkomst.

Reactie fans
Het is de vraag hoe de fans denken over de aanstaande nieuwkomers. De achterban plant dit weekend namelijk een protestactie tegen de Japanse clubleiding.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws