Praet ziet droom uitkomen dankzij Leicester City: Het is een heel mooi project

Praet ziet droom uitkomen dankzij Leicester City: "Het is een heel mooi project"

09-08-2019 13:36 Laatste update: 13:41

Dennis Praet maakte op Deadline Day de overstap van het Italiaanse Sampdoria naar het Engelse Leicester City. Praet is in de wolken nu hij een droom in vervulling ziet gaan.

"Ik ben heel, heel tevreden. Het gebeurde allemaal op het laatste moment, maar ik ben heel blij dat ik hier ben en voor deze club heb getekend. Ik heb er altijd van gedroomd in de Premier League te spelen", citeert Het Laatste Nieuws.

Toen Leicester City zich meldde, was de interesse onmiddellijk gewekt bij onze 25-jarige landgenoot. "Het is de perfecte stap voor mij. Dit is een heel mooi project en ik ga proberen de club zo goed mogelijk te helpen", verzekert de drievoudig Rode Duivel. Praet laat weten met zijn nieuwe werkgever te willen mikken op een ticket voor de Europa League.

Blij weerzien
Praet kijkt ook naar zijn hereniging met Youri Tielemans. "Het is een heel hechte groep, dus is het leuk hier te zijn. Ik heb ook Youri al ontmoet, die ik ken van bij Anderlecht. Hij is een goeie vriend en kan mij bij allerlei dingen helpen. Ik hoop dat we ook een goeie band op het veld zullen hebben, dat is eveneens heel belangrijk", besluit Praet.