'Balotelli gaat in tweeënhalf jaar vijftien miljoen euro verdienen in Brazilië'

'Balotelli gaat in tweeënhalf jaar vijftien miljoen euro verdienen in Brazilië'

Gepubliceerd: vrijdag 9 augustus 2019 om 10:16vr 09-08-2019 om 10:16

Mario Balotelli is volgens diverse Italiaanse media binnen afzienbare tijd speler van Flamengo. De spits is transfervrij nadat Olympique Marseille zijn contract niet verlengde en steekt dus nu de Atlantische Oceaan over.

De Brazilianen hebben een contract voor tweeënhalf jaar klaarliggen voor Balotelli, meldt onder anderen La Gazzetta dello Sport. Het papierwerk is al bijna op orde en alleen de details omtrent portretrechten moeten nog besproken worden. De Italiaanse spits kan tot en met december 2021 liefst vijftien miljoen euro aan salaris, tekenpremie en commissies op zijn bankrekening verwachten van Flamengo.

Balotelli speelde de afgelopen seizoenen in Frankrijk, waar hij vooral bij OGC Nice goede dingen liet zien. De afgelopen jaargang in Marseille was echter minder succesvol, waardoor OM besloot om de spits geen nieuw contract aan te bieden. Het enfant terrible zou de tweede Italiaan in korte tijd zijn die besluit om zijn carrière in Zuid-Amerika voort te zetten. Daniele de Rossi tekende eerder al bij Boca Juniors in Argentinië.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Een goede club voor Balotelli?

(114 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws