Davies is overtuid: Op volle sterkte doet Anderlecht mee voor de titel

Davies is overtuid: "Op volle sterkte doet Anderlecht mee voor de titel"

09-08-2019 09:47 Laatste update: 09:57

RSC Anderlecht wil na een één op zes thuis tegen KV Mechelen aanknopen met een eerste zege dit seizoen. Ondanks de vele jonkies gelooft de Welshman absoluut dat dit Anderlecht hoge toppen zal scheren.

"Iedereen heeft zijn mening over onze situatie", aldus Davies in Het Laatste Nieuws. "Ik kan alleen maar zeggen dat ik hier ben om de club te helpen. Net zoals elk staflid dat doet. Echt waar, ik heb nooit eerder in zo een gemotiveerd team gezeten", gaat de assistent-trainer van Anderlecht verder.

Punten pakken
"Momenteel is ons voetbal al goed. 't Is te zeggen: bepaalde gedeeltes van de wedstrijd is het goed. Nu is het zaak om dat ook eens negentig minuten vol te houden. Lukt dat, dan zal ik volmaakt gelukkig zijn. Versta me niet verkeerd: overwinningen boeken, da's prioritair. Maar ik wil het op ónze manier. Pas dan ben ik echt blij."

Davies is er echter van overtuigd dat Anderlecht dit seizoen nog zal verbazen. "Er is geen reden tot nervositeit. Als we op volle sterkte zijn, doen we mee voor de titel. Gegarandeerd", klinkt het zeer ambitieus.