OFFICIEEL: Nieuwe voorzitter voor Oud-Heverlee Leuven en Leicester City

OFFICIEEL: Nieuwe voorzitter voor Oud-Heverlee Leuven en Leicester City

08-08-2019 19:10

Oud-Heverlee Leuven en Leicester City hebben een nieuwe voorzitter. Het gaat om Aiyawatt Srivaddhanaprabha. De vorige voorzitter van beide clubs was Vichai Srivaddhanaprabha. Bij een tragische heliktopercrash kwam hij in oktober van 2018 tragisch om het leven. 

'Khun Aiyawatt volgt de overleden Vichai Srivaddhanaprabha op, wiens visie voor Oud-Heverlee Leuven een centrale rol zal blijven spelen voor de toekomst van de club', klinkt het bij Oud-Heverlee Leuven. Khun Aiyawatt was tot voor kort ondervoorzitter van OHL. Die rol is nu weggelegd voor zijn broer Apichet Srivaddhanaprabha.

Aiyawatt Srivaddhanaprabha: "Het is een eer om de taak van voorzitter van Oud-Heverlee Leuven over te nemen. Vanaf het moment dat we op deze club aan kwamen, ondertussen iets meer dan twee jaar geleden, voelde het alsof de club en haar supporters dezelfde waarden deelden als wij. Dat gaf ons altijd het vertrouwen om de club te helpen in haar progressie. Dik twee jaar is slechts een korte tijdspanne. Toch hebben we al belangrijke verbeteringen doorgevoerd op verschillende niveaus binnen de club. Ik ben benieuwd om verder uit te zoeken wat we samen kunnen bereiken."

“Ik was in het King Power at Den Dreef Stadion tijdens de openingswedstrijd van de competitie en ik voelde de opwinding bij de fans, de spelers, de trainer, zijn staf en bij het management. We blijven samenwerken met de technische staf om het team zo sterk mogelijk te maken om zo onze doelen te bereiken.”

"Mijn vader heeft me de belangrijke taak nagelaten om zijn dromen te verwezenlijken. Het zijn dromen die we allemaal delen en ik kijk er naar uit om er samen aan te werken om ze te realiseren."