OFFICIEEL: Standard Luik neemt afscheid van verdediger

OFFICIEEL: Standard Luik neemt afscheid van verdediger

08-08-2019 15:30 Laatste update: 17-08-2019 10:14
3

Milos Kosanovic gaat zijn koffers pakken bij Standard. De centrale verdediger met de uitstekende linker gaat spelen bij Al Jazira in de Verenigde Arabische Emiraten. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

In de loop van donderdag zou Kosanovic medische testen afleggen in Nederland. Daarna worden er nog een paar contractuele zaken uitgeklaard, maar niets lijkt een transfer nog in de weg te staan. Vorig seizoen werd Al Jazira nog vijfde in de UAE Pro League. In Abu Dhabi komt hij een oude bekende tegen, want ook Sébastien Siani (ex-Oostende) zit daar nog in de kern.

Kosanovic is aan het einde van dit seizoen transfervrij. Standard kan nu nog 500.000 euro ontvangen voor hem, al is dat maar een fractie van de 2,5 miljoen euro die het zelf betaalde aan KV Mechelen. Met Noé Dussenne van Moeskroen staat er al een vervanger klaar voor Kosanovic.

Update 12/08, 10.25: Er is een akkoord tussen Standard en Al-Jazira. Kosanovic legde vorige week al zijn medische testen af. Verwacht wordt dat de deal eerstdaags helemaal wordt afgerond, aldus Het Laatste Nieuws.

UPDATE 17/08, 10.14: Al Jazira heeft de transfer van Kosanovic bekendgemaakt. De Servische verdediger maakt de overstap van Standard naar Al Jazira en tekent een contract voor twee seizoenen. "Ik ben trots dat Al Jazira me gekozen heeft voor hun ambitieuze en fantastische project”, klinkt het.

No Poll