Anderlecht kan nog altijd niet rekenen op Thelin: Hij heeft amper getraind

Anderlecht kan nog altijd niet rekenen op Thelin: "Hij heeft amper getraind"

08-08-2019 13:54
9

RSC Anderlecht gaat vrijdagavond tegen KV Mechelen op zoek naar zijn eerste competitiezege. Simon Davies, de assistent van Vincent Kompany, is alvast op zijn hoede voor de tegenstander.

"Ze zijn goed georganiseerd en heel gevaarlijk op de tegenaanval", vertelde de Brit donderdag tijdens een persconferentie. "Ze voetballen graag, ze spelen niet enkel op de counter, maar het is een groot gevaar. We moeten dat proberen te controleren. Mechelen is goed aan het seizoen begonnen."

Anderlecht speelde zijn eerste twee wedstrijd zonder echte spits. Isaac Kiese Thelin is opnieuw fit, maar zal niet spelen tegen Mechelen. "Hij heeft maar één of twee dagen meegetraind. Hij speelde enkele minuten met het tweede elftal, maar hij is nog niet lang genoeg bij de groep."

Volgens Davies is er geen extra druk na twee wedstrijden zonder overwinning. "We hebben goede dingen laten zien tijdens de voorbije twee matchen, maar we waren niet efficiënt genoeg. Als we beter kunnen doen voor de goal, zullen we competitiever zijn", besloot Davies.