Real Madrid boekt zege dankzij doelpunt Hazard, Courtois opnieuw wedstrijdfit

07-08-2019 21:18

Eden Hazard heeft zich eindelijk laten opmerken bij Real Madrid. De Koninklijke won een oefenwedstrijd tegen Red Bull Salzburg dankzij een doelpunt van onze landgenoot. Er viel bovendien nog meer goed nieuws te rapen.

Thibaut Courtois stond immers opnieuw onder de lat bij de ploeg van Zinédine Zidane. De doelman blesseerde zich acht dagen geleden aan de enkel en leek de start van de competitie te moeten missen, maar Courtois is sneller dan verwacht wedstrijdfit. Hij stond de hele wedstrijd op het veld.

Hazard speelde een uur mee tegen Salzburg en toonde voor het eerst zijn klasse bij Real. Na achttien minuten scoorde hij zijn eerste doelpunt. De Rode Duivel sneed naar binnen en krulde mooi in de verste hoek. De Rode Duivel had in de tweede helft de 2-0 aan de voet, maar hij miste.

Real kon niet meer scoren, maar boekt wel zijn tweede overwinning in de voorbereiding. De eerste competitiewedstrijd voor de Koninklijke is op 17 augustus op het veld van Celta de Vigo.