OFFICIEEL: Anderlecht ziet derde(!) speler naar Dudelange vertrekken

OFFICIEEL: Anderlecht ziet derde(!) speler naar Dudelange vertrekken

Gepubliceerd: woensdag 7 augustus 2019 om 09:45wo 07-08-2019 om 09:45

Laatste update: woensdag 7 augustus 2019 om 10:29wo 07-08-2019 om 10:29

RSC Anderlecht heeft afscheid genomen van Kobe Cools. Het jeugdproduct van paars-wit stapt definitief over naar Dudelange, waar Emilio Ferrera aan het roer staat als trainer. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Cools trainde de voorbije jaren dan wel geregeld mee met de A-kern, aan speelminuten in de competitie kwam de jonge verdediger nooit bij Anderlecht. Op zijn 22ste houdt hij het nu voor bekeken bij Anderlecht.

Deze zomer was hij ook even op proef bij 1B-club Beerschot, maar Cools tekende voor twee jaar bij het Luxemburgse Dudelange. Daar maakte Cools afgelopen weekend zelfs al zijn debuut, aldus Transfermarkt. Tegen Mühlenbach stond het Anderlecht-jeugdproduct meteen aan de aftrap. Hij speelde 79 minuten mee.

Na Mohammed Bouchouar en Ilias Moutha-Sebtaoui is Cools de derde speler van Anderlecht die deze mercato de overstap naar Dudelange maakt.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Genk is in de zoektocht naar een nieuwe spits uitgekomen bij Heracles-aanvaller Cyriel Dessers. Een goede aanwinst voor Genk? #Genk #KRCGenk #Transfernieuws #Heracles #JPL #Dessers

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws