Heeft Anderlecht er snel een extra troef bij? 'Dimata zit voor op schema'

Heeft Anderlecht er snel een extra troef bij? 'Dimata zit voor op schema'

07-08-2019 09:02 Laatste update: 09:02
25

RSC Anderlecht haalde met Kemar Roofe een nieuwe spits naar het Lotto Park. De van Leeds overgekomen aanvaller is wel nog niet meteen fit. Datzelfde geldt voor Landry Dimata, al verloopt diens revalidatie voorspoedig.

Zo werkt Dimata keihard aan zijn terugkeer bij Anderlecht."Landry wordt goed omringd door de medische staf van Anderlecht en enkele van de beste kinesisten ter wereld", vertelt zijn makelaar Jérémy Pastel aan Het Nieuwsblad. "Alles is erop gericht om weer top te zijn vanaf de dag dat hij terugkeert op het terrein."

Spoedig herstel
Mogelijk kan Anderlecht sneller dan verwacht weer een beroep doen op Dimata. "Landry ligt voor op zijn revalidatieschema. Hij zal vroeger terug zijn dan iedereen verwacht. De geruchten dat hij geen topniveau meer zal halen door zijn blessure, kloppen helemaal niet."

In tussentijd leert Dimata ook al de nieuwigheden onder Vincent Kompany kennen. "Vanuit de tribune analyseert Dimata de nieuwe tactiek tot in de puntjes, zodat hij zich meteen in de ploeg kan integreren eens hij fit is", besluit Pastel.