UPDATE: 'Lukaku reist naar Milaan en legt donderdag medische testen af'

UPDATE: 'Lukaku reist naar Milaan en legt donderdag medische testen af'

07-08-2019 08:00 Laatste update: 23:02
14

Romelu Lukaku trainde al twee dagen mee bij RSC Anderlecht. Wellicht zal de Rode Duivel nog enkele keren te zien zijn op Neerpede. Lukaku wacht vol ongeduld op een transfer, aangezien hij bij Manchester United niet langer gewenst is.

Het Nieuwsblad schrijft namelijk dat Lukaku niet meer welkom is op de trainingen van Man United. De Rode Duivel flirt al langer met een vertrek en nu hij plots mee gaat trainen bij Anderlecht, hebben de Mancunians er genoeg van.

Serie A lonkt
Lukaku rekent op een transfer naar de Serie A. Inter trekt al langer aan de mouw van de Belgische topschutter aller tijden. Het Laatste Nieuws weet  dat de Italianen woensdag een nieuw bod zullen neerleggen bij Manchester United. Of dat zal volstaan, moet blijken.

In tussentijd blijft Lukaku gewoon zijn conditie onderhouden bij Anderlecht. Iets wat ze bij de Brusselaars maar wat graag zien gebeuren.

Update 19.01: De transfer van Lukaku is nu helemaal op komst. Volgens Gianluca Di Marzio hebben Man Utd en Internazionale een akkoord bereikt. Een officiële bevestiging lijkt daardoor niet lang meer uit te blijven.

Update 23.02: Romelu Lukaku wordt donderdagochtend bij Internazionale verwacht om zijn medische testen af te leggen. Nadien zal de Rode Duivel zijn krabbel zetten onder een contract voor vijf seizoenen.