De Telegraaf: Napoli klopt na Milik en Younes weer aan bij Ajax voor aanvaller

De Telegraaf: Napoli klopt na Milik en Younes weer aan bij Ajax voor aanvaller

07-08-2019 07:25 Laatste update: 07:28
10

Napoli heeft zich bij Ajax gemeld voor David Neres. Dat meldt De Telegraaf dinsdagavond. De Italiaanse topclub werd de laatste dagen ook nadrukkelijk in verband gebracht met PSV'er Hirving Lozano.

Italiaanse media meldden eerder op de dag zelfs dat de Mexicaan dicht bij een transfer naar Napoli is voor 42 miljoen euro. Volgens De Telegraaf is dus ook Neres in beeld in het Stadio San Paolo. Of beide transfers verband houden of los van elkaar staan, is de vraag.

De Nederlandse krant stelt in ieder geval dat Napoli opnieuw zaken wil doen met Ajax. Eerder maakten Arek Milik (33 miljoen) en Amin Younes (transfervrij) de overstap van de Amsterdammers naar de Italianen. De Serie A-club heeft wel concurrentie van een aantal clubs. Naar verluidt is de Braziliaanse aanvaller ook in beeld bij Manchester United en Atlético Madrid.

Voor Ajax zou het vertrek van Neres een volgende tegenvaller zijn. De Eredivisie-kampioen raakte basisspelers Matthijs de Ligt, Frenkie de Jong en Lasse Schöne al kwijt en Donny van de Beek zou op weg zijn naar Real Madrid.