Club Brugge moet vrezen: 'Ajax bereidt miljoenenbod voor op Vanaken'

Club Brugge moet vrezen: 'Ajax bereidt miljoenenbod voor op Vanaken'

Gepubliceerd: woensdag 7 augustus 2019 om 07:01wo 07-08-2019 om 07:01

Laatste update: woensdag 7 augustus 2019 om 07:25wo 07-08-2019 om 07:25

Alle hens aan dek bij Club Brugge, want niemand minder dan Ajax Amsterdam wil Hans Vanaken wegplukken op Jan Breydel. De Gouden Schoen én spelmaker van Club Brugge moet Donny van de Beek opvolgen. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

De voorbije weken ving Club Brugge al ettelijke miljoenen voor Wesley Moraes, Marvelous Nakamba en Arnaut Danjuma, mogelijk vervoegt ook Vanaken dit lijstje. Indien van de Beek naar Real Madrid trekt, wat in de lucht hangt, bereidt Ajax een bod voor op Vanaken.

Bij Club Brugge beseffen ze dat. Blauw-Zwart wil Vanaken dan ook paaien met een opgewaardeerd contract, ook al verlengde de Gouden Schoen vorig jaar nog maar zijn overeenkomst. Vanaken gaf altijd aan Club enkel te willen verlaten voor een "aantrekkelijk project in het buitenland". Die kans ligt nu voor het grijpen.

Vincent Mannaert gaf het al aan en ook Philippe Clement beseft dat er mogelijk nog spelers vertrekken deze maand. "Het is niet leuk voor een trainer, maar tot de transferperiode afgelopen is, ben je nooit zeker van je kern", aldus de coach van Club Brugge.

Poll

Hoeveel moet Club Brugge vragen voor Vanaken?

(1718 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws