'Vuurwerk van Tottenham: Londenaren aan de haal met Coutinho én Dybala'

'Vuurwerk van Tottenham: Londenaren aan de haal met Coutinho én Dybala'

06-08-2019 23:07
13

Tottenham Hotspur lijkt kort voor het sluiten van de transfermarkt in de Premier League voor vuurwerk te gaan zorgen. Toonaangevende Britse media melden dat de Londenaren willen stunten met de komst van Philippe Coutinho. Oók Paulo Dybala zou op weg zijn naar Spurs.

Coutinho is met 145 miljoen euro de duurste aankoop ooit van FC Barcelona, maar een succes werd de Braziliaan niet in Camp Nou. Door de komst van Antoine Griezmann en mogelijk Neymar is hij alweer overbodig. Volgens onder meer The Times en Sky Sports is Spurs dicht bij een huurdeal met de Catalanen ter waarde van zo'n 23 miljoen euro.

De verliezend Champions League-finalist wil echter meer. Sky Italia meldt dat Juventus een bod van 70 miljoen op Dybala heeft geaccepteerd. De Italiaanse kampioen bereikte eerder een akkoord met Manchester United, maar de Argentijnse aanvaller zag een overstap naar Old Trafford niet zitten. Dybala is echter te kennen gegeven dat hij geen toekomst heeft in Turijn, waardoor hij nu wel naar Spurs wil vertrekken. Zijn zaakwaarnemer moet nog wel overeenstemming bereiken met Tottenham.

Tottenham-manager Mauricio Pochettino lijkt ook nog de beschikking te krijgen over Ryan Sessegnon (Fulham), terwijl hij eerder al Tanguy Ndombélé en Jack Clarke verwelkomde. De komst van Coutinho kan een vertrek van Christian Eriksen wel bespoedigen, schrijft The Times. De Deen wil zijn contract niet verlengen en wordt in verband gebracht met Real Madrid en Manchester United.