Vader in spé Mignolet na debuut: “Het leeft bij Club Brugge”

Vader in spé Mignolet na debuut: “Het leeft bij Club Brugge”

06-08-2019 22:44
3

Zoals verwacht maakte Simon Mignolet dinsdag zijn debuut voor Club Brugge. Na de 1-0 overwinning was de vader in spé een meer dan tevreden man.

"Voor de match was het ons doel om de nul te houden. Dat is gelukt", aldus de kersverse doelman van Club Brugge bij Q2. "Daarna moesten we een goal maken. Ook dat is gelukt met soms goed voetbal. Het had meer dan 1-0 kunnen zijn. Jammer dat het niet zo is. Ik ben wel tevreden met dit resultaat."

Heel veel werk kreeg Mignolet niet op te knappen tegen Kiev. Eén keer moest hij wel goed ingrijpen. "Ach, ik doe gewoon mijn job. De jongens voor mij deden het heel goed. Ik wist trouwens op voorhand dat de sfeer hier heel goed ging zijn. Het leeft bij Club Brugge. Laten we hopen dat het zo blijft."

Het gerucht deed de ronde dat Mignolet binnenkort vader wordt en dat hij mede daarom voor Club Brugge koos. De reporter wilde weten of zijn vrouw inderdaad zwanger is. "Moet ik daar nu echt op antwoorden? Ik denk dat iedereen dat nu wel weet." Daarna wenste de man met de micro Mignolet proficiat. Daarna lachte de keeper zijn tanden bloot. "Bedankt", klonk het.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Club Brugge heeft ervoor gestreden en heeft de belangrijke overwinning ook binnen! Het werd 1-0 tegen Dynamo Kiev. #CluDyn #ClubBrugge #UCL #Vanaken #Mignolet #Vormer

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur.be (@voetbalprimeur.be) op